Kdo smo

Alba d.o.o. je družinsko podjetje, prepoznavno kot eno vodilnih podjetij na področju zagotavljanja celostnih rešitev in najsodobnejših tehtalnih sistemov. Na podlagi 30 let izkušenj v metrologiji smo razvili specializirano proizvodnjo po meri naročnika, ki obsega tako tehtalne sisteme kot tehtalne programe, kar je poleg kakovosti in tehnološke dovršenosti naša dodana vrednost. Podjetje se je kot prepoznavno ime uveljavilo predvsem v farmaciji, živilski in avtomobilski industriji, z zastopstvom številnih svetovnih renomiranih blagovnih znamk pa pokrivamo tudi širši asortiment in potrebe na trgu.

Naša poslovna strategija temelji na upoštevanju evropskih standardov kakovosti ISO 9001, ISO/IEC 17020 in ISO/IEC 17025, ki potrjujejo najvišji nivo naših storitev. Kot akreditiran laboratorij za maso, volumen, pretoke in pritisk in temperaturo izvajamo tudi akreditirane umeritve merilnih instrumentov po standardu SIST EN ISO/IEC 17025.

Eden izmed ključnih temeljev podjetja so poleg razvoja tudi zaposleni, zato vlagamo v izobraženo in strokovno podkovano ekipo, s katero se trudimo biti kos vsem izzivom. Naša razvojna skupina je vpisana v evidenco raziskovalnih organizacij pod številko 3706. Pogoje poslovanja z nami si lahko preberete na povezavi Splošni pogoji poslovanja.

V našem podjetju poteka projekt Optimizacija procesa prodaje in vodenja projektov (OPPVP), katerega namen so procesne izboljšave na področju prodaje in vodenja projektov in izboljšanje konkurenčnosti podjetja.

Cilj projekta je povečanje prodajne učinkovitosti in dodane vrednosti pri vodenju projektov.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Naziv podjetja: Alba d.o.o.
Sedež podjetja: Celjska cesta 41, 3212 Vojnik
Matična številka: 5439710
ID št.za DDV: SI71431837
Direktor: Alojz Kračun
Telefonska št.: +386 (0)3 4281 800
Fax: +386 (0)3 4281 810
E-naslov: info@alba-ce.com
Delovni čas: 8:00 – 16:00